Strugurii sunt recoltaţi mecanizat în timpul dimineţii, pentru a le păstra temperatură scăzută. Apoi, sunt presaţi în prese pneumatice, iar o parte din must este limpezită prin decantare statică şi fermentată în tancuri de inox, la temperatură scăzută, timp de 15-20 de zile. Noile vinuri sunt păstrate în tancuri de inox, până când are loc cea de-a doua fermentaţie. Restul de must este păstrat nefermentat la rece, în tancuri de inox. Pentru obţinerea Prosecco, vinul nou şi un procent din mustul nefermentat sunt fermentate împreună în tancuri sub presiune. Este nevoie de 30 de zile pentru ca noul vin spumant să atingă nivelul de zaharuri şi presiune. După finalizarea fermentaţiei secundare, vinul este îmbuteliat.

Body 
Aroma 
Acidity 

Glera - 100%

WineImage

La Plage, vinul care îţi aduce pe papile un gust proaspăt, iar în suflet o zi caldă, pe nisip, cu sunet de valuri în urechi și briză sărată pe piele. Te desprinzi de tot, te desprinzi chiar și de tine, și privești lucrurile dintr-o altă perspectivă, perspectiva unui tu mai relaxat..

0 - 50 RON


2 ani


2023


Lasagna, Paste cu sos alb


0.0 -  recenzii
0.0 -  recenzii premium