LA PLAGE D'ITALIA PROSECCO
Strugurii sunt recoltaţi mecanizat în timpul dimineţii, pentru a le păstra temperatură scăzută. Apoi, sunt presaţi în prese pneumatice, iar o parte din must este limpezită prin decantare statică şi fermentată în tancuri de inox, la temperatură scăzută, timp de 15-20 de zile. Noile vinuri sunt păstrate în tancuri de inox, până când are loc cea de-a doua fermentaţie. Restul de must este păstrat nefermentat la rece, în tancuri de inox. Pentru obţinerea Prosecco, vinul nou şi un procent din mustul nefermentat sunt fermentate împreună în tancuri sub presiune. Este nevoie de 30 de zile pentru ca noul vin spumant să atingă nivelul de zaharuri şi presiune. După finalizarea fermentaţiei secundare, vinul este îmbuteliat.
0 - 50 RON
LA PLAGE ROZE
Îşi dezvăluie aromele într-un mod proaspăt, vioi şi generos, oferind senzaţii fructate şi expresive de căpşune, de zmeură, de mere roşii şi pepene galben, cu note subtile de grapefruit şi ardei verde. Gustul bine echilibrat şi foarte prietenos este caracterizat de combinaţia dintre senzaţiile dulci de fructe coapte, căpşune şi cireşe albe, şi impresiile vegetale şi citrice, împrospătate pe final de o aciditate precisă şi o mineralitate sărată. Un vin foarte prietenos şi lejer, uşor de băut, care atrage prin aromele sale vesele, de la primele senzaţii până în postgustul proaspăt fructat, citric-mineral.
0 - 50 RON