VINURI ACCESIBILE
WineImage


LA PLAGE D'ITALIA PROSECCO

Strugurii sunt recoltaţi mecanizat în timpul dimineţii, pentru a le păstra temperatură scăzută. Apoi, sunt presaţi în prese pneumatice, iar o parte din must este limpezită prin decantare statică şi fermentată în tancuri de inox, la temperatură scăzută, timp de 15-20 de zile. Noile vinuri sunt păstrate în tancuri de inox, până când are loc cea de-a doua fermentaţie. Restul de must este păstrat nefermentat la rece, în tancuri de inox. Pentru obţinerea Prosecco, vinul nou şi un procent din mustul nefermentat sunt fermentate împreună în tancuri sub presiune. Este nevoie de 30 de zile pentru ca noul vin spumant să atingă nivelul de zaharuri şi presiune. După finalizarea fermentaţiei secundare, vinul este îmbuteliat.

0 - 50 RON
VINURI MEDIUM
WineImage


Maletine

O parcelă unică, de 0,98 ha, cu un sol predominant calcaros este “Chardonnay Cru-ul” nostru mineral și untos, exuberant, care te răsplătește cu aromele și complexitatea sa. Auriu intens. Arome intense de ananas copt, miere şi “french brioche” coaptă. Palatul este amplu şi cremos, cu arome de caramel şi note de coajă de citrice. O integrare perfectă a mineralitaţii şi aciditatii oferă un postgust revigorant şi plăcut.

101 - 150 RON
VINURI PREMIUM